skip to Main Content

Logo Weisfelt

 

 

Ons logo is het beeld van de wijze. Hij is van alle tijden en alle culturen. Altijd en overal is liefde het belangrijkste richtinggevende begrip geweest. De wijze verwoordt het universele weten van de wetten van de liefde. Het is aan ons dit weten in praktijk te brengen. Dat noemen we visiegericht werken.

0578-755027 info@weisfelt.nl

Werken in groepen en organisaties

Over groepswerk

12, 13 en 14 oktober 2020

Inhoud:

Deze workshop is de negende van een serie van tien voor mensen die verdere verdieping willen bij het uitvoeren van begeleidend werk.

Systemen, organisaties en groepen, verdienen hun bestaan door hun bijdrage te leveren aan onze samenleving in de vorm van product of dienst. Voor systemen is het een uitdaging de aanwezige potentie om te zetten in daadkracht.

Het werken met liefdesenergie in systemen brengt persoonlijke en professionele veranderingen met zich mee. Daarbij gaat het om betrokkenheid, passie en daadkracht. Het werken met liefdesenergie in systemen is een effectieve manier om die daadkracht te ontwikkelen. Dit blijkt uit veranderingen in de organisatiecultuur, het groepsproces en persoonlijke contacten. Soms gaan daar structurele veranderingen mee gepaard.

Werken met liefdesenergie in groepen en organisaties houdt in, dat men de betrokkenheid tot het systeem, tot de visie van het systeem, haar doelen en taken, steeds sterker ervaart. Deze betrokkenheid leidt tot een optimale inzet om de taken van het systeem tot uitvoering te brengen.

De interventies om dit te bereiken, vragen:

  • een hoog niveau van vakmanschap
  • een goede verankering binnen het systeem
  • (soms en met mate) externe ondersteuning.

De workshop werken met liefdesenergie in systemen schoolt de deelnemers om groepen en organisaties te helpen hun bijdrage aan de samenleving te optimaliseren.

Literatuur 

‘ De geheimen van de groep’, ‘De bestemming van het systeem’,  van Piet Weisfelt, te verkrijgen bij uitgeverij Boom, Amsterdam.

Boek De geheimen van de groep
Boek De besteming van het systeem

Meer informatie:

Werktijden: 10.00 uur - 22.00 uur
De laatste dag wordt gewerkt tot 17.00 uur
Werkplek:
 De Hoorneboeg, te Hilversum
Route naar De Hoorneboeg:

Begeleiders: Piet en Marry Weisfelt
De supervisiebijeenkomsten worden
aangeboden door: Piet Weisfelt

Deelname en kosten:
Maximaal 24 deelnemers
De kosten per workshop zijn € 1050,*
De supervisie dagen kosten € 295,*
*inclusief verblijfkosten en catering

Close search

Winkelmand

Back To Top