skip to Main Content

Logo Weisfelt

 

 

Ons logo is het beeld van de wijze. Hij is van alle tijden en alle culturen. Altijd en overal is liefde het belangrijkste richtinggevende begrip geweest. De wijze verwoordt het universele weten van de wetten van de liefde. Het is aan ons dit weten in praktijk te brengen. Dat noemen we visiegericht werken.

0578-755027 info@weisfelt.nl

Ervaringen

Reynt-Jan Sloet van Oldruitenborgh

Na alle workshops, trainingen en wat ik verder her en der gedaan heb, is  het me eens te meer duidelijk geworden hoe groot de waarde is van het aan den lijven ervaren van mijn thema’s. Voor waarachtige persoonlijke ontwikkeling volstaat begrijpen niet. Jullie zijn als geen ander in staat om op uiterst liefdevolle en veilige wijze het diepste van iemand naar voren te halen.
Jullie opereren naar mijn stellige overtuiging op eenzame hoogte in de wijze waarop jullie naast je cliënten staan en hen stimuleren om verantwoordelijkheid te nemen in hun persoonlijke ontwikkelingsreisJullie opereren naar mijn stellige overtuiging op eenzame hoogte in de wijze waarop jullie naast je cliënten staan en hen stimuleren om verantwoordelijkheid te nemen in hun persoonlijke ontwikkelingsreis. Grootmeesterlijk! Mijn dank is erg groot, niet alleen omdat ik mede dankzij jullie na 29 jaar het geluk in mezelf en in mijn relatie met Bertien heb gevonden.
Reynt-Jan Sloet Van Oldruitenborgh

Carola van der Veen

Als één van de mensen van het eerste uur, voel ik me nog steeds verbonden met de periode dat ik de opleiding deed. Daarna volgden een groot aantal nascholingen, stuk voor stuk zeer de moeite waard. Door de prachtige dingen die ik heb geleerd, en de vele ontdekkingen die ik over mezelf heb gedaan, heb ik mijn persoonlijke leven een andere vorm, kleur en inhoud kunnen geven. En professioneel heeft het me zo’n geweldige basis gegeven om mijn begeleidings- en trainingswerk vorm te geven, daar ben ik behalve intens dankbaar ook vervuld over. Ik heb prachtige en liefdevolle mensen leren kennen, en ik ben tot diep in mijn ziel en passie geraakt. Steeds weer is het thuiskomen in liefde, bij andere mensen en bij mezelf.

Carola Van Der Veen

Andre Stip

De opleiding heeft mij de weg gewezen op mijn innerlijke reis naar wijsheid en eenheid en verbinding tussen hoofd, hart en handen. Zowel professioneel als emotioneel ben ik een rijker mens geworden (veel mooie ontmoetingen). Ik houd mij beroepsmatig bezig met veranderingstrajecten in organisaties en begeleid mensen bij persoonlijke vraagstukken. Een belangrijk onderdeel van mijn werk is het werken met mannen en mannen thema‘s. Verder houd ik me bezig met integrale vernieuwings- en veranderingsprocessen waarbij het gehele systeem benaderd wordt. Zie www.to-the-point.nu'

Andre Stip

Ronald Spijkerman

Neem een blanco vel papier, liefst zo groot mogelijk, en begin binnen de lijntjes te kleuren. Dat is wat je bij Piet en Marry leert. Of eigenlijk afleert. Het vel papier ben jij, de kleuren zijn de invulling die je zelf aan je leven geeft. Er staan namelijk geen lijntjes op jouw papier, die zitten in je hoofd. Die neem je mee vanuit je jeugdervaringen, jouw opvoeding. Door die denkbeeldige lijntjes niet meer van invloed te laten zijn, heb je alle vrijheid om je eigen leven kleur te geven. Bij Piet en Marry leer je om zelf die lijntjes te gummen. Vooral de dikke lijntjes doen pijn, de opbrengst is onbegrensd. Je leert het papier te begrijpen, mannelijk, vrouwelijk, stevigheid, kreukels, scheuren, vlekken en schroeiplekken. Wat wil je daarvan doorgeven aan je kinderen of anderen in jouw omgeving? Wat als je een vliegtuig van het papier vouwt?
Ronald Spijkerman

Annemiek Jonker

De trainingen van Piet en Marry zijn voor mij diepe ervaringen geweest die me gevormd hebben, persoonlijk en professioneel. Piet en Marry werken met een stevige theoretische basis vanuit de psychologie (DSM) en Transactionele Analyse. De oefeningen waarin ik kan ervaren en doorleven wat die theoretische begrippen praktisch in mijn leven en werken betekenen, gecombineerd met het duiden van deze ervaringen vanuit de onderliggende theoretische concepten maakt dat mijn hoofd kan snappen wat mijn lijf en hart al begrepen hadden.

Ik ben gegrepen door het werken met liefdesenergie: alles wat aanwezig is in mijn wezen doet mee in de ontmoeting tussen mij en de ander. Dat maakt ontmoetingen spannend, verrijkend en verreikend.

Annemiek Jonker

Ellen Wiersema

Ik heb de afgelopen 10 jaar verschillende opleidingen en vele workshops bij Piet en Marry gevolgd. Hun werkwijze is speels, serieus en met veel diepgang. Korte theorie wordt afgewisseld met creatieve ervaringsgerichte oefeningen. Oefeningen om jezelf en elkaar te ontmoeten. Je raakt en wordt geraakt, zo leer je jezelf steeds beter kennen. Zij zijn professioneel en zorgvuldig hetgeen mij veel gebracht heeft als mens, als coach en als trainer. Hun liefdevolle werkwijze trilt door in al hun werk en ik ben dankbaar dat ik deze liefdesenergie mag en kan doorgeven.
Foto Van Ellen Wiersema

Riet Fiddelaers-Jaspers

De opleiding betekende voor mij veel zelfreflectie, meer inzicht, nieuwe werkvormen en vooral veel plezier.

Riet Fiddelaers

Henk Roefs

Elk mens leert een leven lang. En vindt leraren in soorten en maten op zijn pad. Slechts enkele daarvan tonen zich ware leer-meesters. Zo ervaar ik Piet Weisfelt, wiens pad ik graag kruis, al twee decennia. Steeds weer zo veel leren over leven, lijf en liefde. Wijs gepaard aan warm, deep level aan high energy, slijpsteen voor de ziel. Piet blijft vernieuwen en mij verrassen. Aanbevolen, met genoegen.

Henk Roefs

Miriam Mol

In mijn werk als coach, pakt mijn begeleiding steeds vaker door op een dieper niveau. Ik zocht een opleiding die mij daarin theoretisch en praktisch zou ondersteunen, zodat ik professioneel blijf groeien.

Wat ik bij Piet en Marry heb gevonden, is meer dan dat. Een therapeutische school van liefde.
Stevig en warm vastgepakt, word ik door elkaar geschud en durf ik mijzelf steeds meer in de wereld te zetten. Ook als coach.
De intensiteit en integriteit van mijn begeleiding zijn gelijk gebleven, de kleur is aan het veranderen.
De overtuiging van Piet dat je een ander niet verder kunt brengen dan waar jezelf bent, ondervind ik “aan den lijve” en onderschrijf ik van harte.

Mirjam Mol

Albert Aukus

De opleiding heeft mij geholpen veel beter te diagnosticeren en was een waardevolle spiegel voor mijn eigen handelen in mijn trainers en coachpraktijk.

Albert Aukus

Sanne Roks

Ik studeer graag. Houd van puzzelen en begrijpen. Tijdens mijn studeer-tocht kwam ik een kernachtige en grote vraag tegen: ‘Hoe zit het met de liefde?’ Theoretisch en ook praktisch. Hoe werkt een ontmoeting op de grens met een ander mens? Hoe kan een mens een ander zo gezond en optimaal mogelijk tegemoet treden?
Ik ging op zoek naar meesters in de liefde. En tot mijn geluk heb ik er twee gevonden!
Met volle inzet ben ik nu iets meer dan twee jaar bezig om team-Weisfelt alle kennis en kunde te ontfutselen. En, dat maakt het proces een stuk eenvoudiger, ze bieden me daartoe uitgekiende mogelijkheden. Iedere keer als ik drie dagen bij en van hen heb geleerd, kom ik een stukje gezonder, heler en wijzer thuis. Mijn manier van waarnemen en diagnostiseren is verrijkt. Mijn handelingsmogelijkheden zijn uitgebreid. Door in toenemende mate zelf vorm te kunnen geven aan de voorwaarden die een ontmoeting in de liefde vergemakkelijkt, voel ik mij krachtiger, meer vervuld en gefocust. En zoals Willem Zwartberg lang geleden ook al zei: “Je kunt je klanten niet verder helpen dan dat je zelf gekomen bent”. Mijn eigen groei zie ik dan ook terug in mijn werk. En dat is gaaf!

Christophe Thole

Het volgen van de Opleiding tot Coach heeft mij de kracht en de stabiliteit gegeven nieuwe paden in te durven slaan, te breken met oude gewoonten en het kind in mij te omarmen.  De opleiding betekent voor mij een keerpunt in mijn leven, een onomkeerbare verandering in  de ontmoeting van mijn omgeving en mijzelf. Een cadeau van groot belang.

Christophe Thole

Linda van Rooijen

Wat een feest mezelf groen licht te geven mijn vakvrouwschap te verdiepen in de opleiding ‘Hoe heb ik je lief’. Het vak is me nog meer in de vingers, mijn hart en lijf gaan zitten, in Volle Bloei. De variatie aan prachtige oefeningen, het mogen leren en experimenteren met vakgenoten bracht de diepgang die ik wenste. Ik geniet van de vrijheid die het me als vrouw heeft gegeven. Het voelt als bijzonder dat ik dit mag doorgeven in het werken met relaties. Wat is liefhebben toch helend.

Linda Van Der Loos

Watze Roorda

Zowel liefde als liefdesenergie zijn eigenlijk niet in woorden te vangen, je hoeft ze alleen maar te voelen!
Bij Piet en Marry heb ik een aantal theoretische concepten opgedaan over liefde en liefdesenergie maar met name geleerd dit tweetal steeds dieper te voelen.
Via prachtige oefeningen heb ik diepgaande inzichten gekregen en ontroerende ontmoetingen gehad, ook met mijzelf….
Ik heb liefde en liefdesenergie, met vallen en opstaan natuurlijk, steeds meer vorm kunnen geven in mijn leven, met name in mijn relatie maar ook in mijn vriendschappen en werk als coach.
Mijn levensenergie is sterker gaan stromen en mijn levensvuur is feller gaan branden….
Een risico van de opleidingen bij Piet en Marry is dat je verliefd wordt, verliefd op het leven……! Wat dat betreft ben ik geen uitzondering 

Ninouk Hehenkamp

Een trainer van mij vertelde mij ooit dat als ik wilde leren over de liefde, dat ik een keer een workshop zou moeten volgen bij Piet en Marry Weisfelt.

De workshops van Piet en Marry hebben mij op krachtige, speelse en zeer liefdevolle wijze laten inzien en ervaren hoe ik de liefde weer kan laten stromen in contact met mezelf en anderen. Hier profiteer ik op persoonlijk en relationeel vlak nog dagelijks van en ook gebruik ik de kennis en ervaringen in mijn werk als trainer/coach, wat mij ook op professioneel vlak een prachtige verdieping heeft gegeven waar ik zeer dankbaar voor ben.

Ninouk Hehekamp

Kim Lakke

Parelduiken
Twee essentiële ingrediënten voor traumaverwerking zijn ‘spelen en nieuwsgierig zijn’ in de opleiding “De klank van liefde: Vakwerk” en nascholingen bij Piet en Marry Weisfelt komt dat volop aan bod. De oefeningen, persoonlijk werk gericht op relatie en hechting en de meesterlijke opbouw van de workshops hebben alles in zich om de gezondheid te ervaren die de helende (her)verbinding brengt als je met traumaverwerking aan de slag gaat. Betekenis geven (spiritualiteit) aan ervaringen gebeurt in de ontmoeting op de grens van werkelijk contact in liefdesenergie.
Bij Piet en Marry worden parels gekweekt en ik ben ontzettend blij en dankbaar voor de persoonlijke groei en brede vakkennis. Ik ben steeds meer oprecht mezelf en dat maakt dat ik met meer spontaniteit en zelfcompassie in het leven sta en dat is een groot cadeau. De oefeningen en begeleidingsvormen ga ik met plezier doorgeven in trainingen bij Rino, als spreker en als psychosociaal begeleider met hart en verstand!
Kim Lakke

Erik Mandersloot

Werken met Weisfelt gaat over contact maken met de kern, over ervaren en over heling. Dat past naadloos bij het Action Learning & Action Research programma dat ik in 2009 vanuit Nyenrode Business Universiteit heb opgezet. Het heet Touching the Community Soul en onderzoekt en geeft vorm aan de organiseerprincipes van een nieuwe tijd. Het verdiepende werk van Weisfelt is een hartverwarmende, voedende inspiratiebron en we werken al jaren grensverleggend samen.

Foto Erik Mandersloot
Close search

Winkelmand

Back To Top