skip to Main Content

Logo Weisfelt

 

 

Ons logo is het beeld van de wijze. Hij is van alle tijden en alle culturen. Altijd en overal is liefde het belangrijkste richtinggevende begrip geweest. De wijze verwoordt het universele weten van de wetten van de liefde. Het is aan ons dit weten in praktijk te brengen. Dat noemen we visiegericht werken.

0578-755027 info@weisfelt.nl

Supervisie

4 maart 2024
25 april 2024
30 september 2024
17 januari 2025
24 april 2025

Inhoud:

Op deze dagen ontvangen de deelnemers supervisie naar aanleiding van de vragen die hun werk met zich meebrengt.

De dagen beginnen met een ronde waarbij iedere deelnemer zijn vraag of vragen benoemt. Deze vragen kunnen werkvragen zijn of vragen die voor de deelnemer persoonlijk spelen. Het kunnen vragen zijn met een praktische of theoretische inslag. De supervisor verkent de vragen met de deelnemer en stelt vervolgens een plan van aanpak op voor de dag.

Met wisselende werkvormen wordt iedere deelnemer aan het werk gezet. Je bent gedurende de hele dag aan het werk, ook wanneer je eigen vraag niet aan de orde is. Supervisie is leren met elkaar, leren door elkaar en leren van elkaar. Steeds wordt het werk dat de supervisor doet ook professioneel nabesproken. Bij deze nabespreking is niet de cliënt aan de orde. De professionele nabespreking is gericht op het werk van de supervisor. Zijn aanpak wordt onder de loep genomen door middel van een professionele en ethische reflectie van de deelnemers.

Deze supervisie dagen zijn een onmisbare bijdrage om de eigen professionele ontwikkeling te stimuleren.

Doelgroep:

De supervisiedagen staan open voor mensen die onze opleiding hebben afgerond en mensen die een vergelijkbare vooropleiding hebben genoten.

Werkvormen:

Supervisie wordt afgewisseld met veel oefenwerk. Het oefenwerk is zeer gevarieerd. De manier van werken is speels, intens en respectvol.

Meer informatie:

Werktijden: 10.00 uur - 22.00 uur
Werkplek:
 De Hoorneboeg, te Hilversum en The Land of Now, te Siddeburen.
Route naar De Hoorneboeg:

Route naar The Land of Now:

Begeleider: Piet Weisfelt
De supervisiebijeenkomsten worden
aangeboden door: Piet Weisfelt

Deelname en kosten:
De supervisie dagen kosten € 305,-*
*inclusief verblijfkosten en catering

Close search

Winkelmand

Back To Top