skip to Main Content

Logo Weisfelt

 

 

Ons logo is het beeld van de wijze. Hij is van alle tijden en alle culturen. Altijd en overal is liefde het belangrijkste richtinggevende begrip geweest. De wijze verwoordt het universele weten van de wetten van de liefde. Het is aan ons dit weten in praktijk te brengen. Dat noemen we visiegericht werken.

0578-755027 info@weisfelt.nl

Wie zijn wij

Piet en Marry werkten een groot aantal jaren samen in het geven van opleidingen op het gebied van coaching en therapie. Per 1 januari 2021 zijn zij gestopt met hun bedrijf. Piet Weisfelt verzorgt nog enkele supervisiedagen en/of workshops.


Piet Weisfelt (1944)

Met onderwijs, (organisatie)begeleiding en coaching heeft hij ruime ervaring. Hij publiceerde over begeleiding, persoonlijke groei en organisatieontwikkeling. In de school van Weisfelt verzorgde hij opleidingen en trainingen in het werken met liefdesenergie. Deze opleidingen en trainingen waren gericht op individuele ontwikkeling, coaching en
groeps – en organisatieontwikkeling.


Marry Weisfelt-Pit (1946)

studeerde onder meer Nederlands en was opgeleid in verschillende richtingen van de humanistische psychologie.
Zij had ruime ervaring op het gebied van training en coaching. In het bijzonder was zij deskundig in het werken met intimiteit en seksualiteit.

Zij was een geweldige collega, partner en inspiratiebron. Marry is overleden op 13 augustus 2023.

Close search

Winkelmand

Back To Top