skip to Main Content

Logo Weisfelt

 

 

Ons logo is het beeld van de wijze. Hij is van alle tijden en alle culturen. Altijd en overal is liefde het belangrijkste richtinggevende begrip geweest. De wijze verwoordt het universele weten van de wetten van de liefde. Het is aan ons dit weten in praktijk te brengen. Dat noemen we visiegericht werken.

0578-755027 info@weisfelt.nl

Het Lijf in Liefde

Lichaamsdiagnostiek over intimiteit en seksualiteit,
gegeven door Piet Weisfelt,
georganiseerd door Wouter Schotsman

23, 24 en 25  september 2024
10:00 start op maandag, 17:00 klaar op woensdag.

Deze workshop is een verdieping op de workshop lichaamsdiagnostiek die Weisfelt aanbiedt. In ‘Het Lijf in Liefde’ wordt een uitwerking gegeven van het rigide karakter en haar substructuren. Dit karakter ontstaat wanneer het jonge kind te zeer geremd wordt in de ervaringen van lust. In het latere leven uiten deze remmingen zich in de manier waarop mensen liefde ervaren en vorm geven. De vrije stroom van de liefde, contact maken, hechten, intimiteit en seksualiteit wordt afgeremd. Dit komt tot uiting in het lijf van mensen en in hun energiehuishouding. Het is zichtbaar aan spanningen in het lijf, het is waarneembaar aan de blokkades die in het lijf zijn opgeslagen. De remmingen zijn evenzeer ervaarbaar in het ervaren van mensen en de manier waarop ze zich bewegen en gedragen.
In deze workshop wordt een onderverdeling van de rigide persoonlijkheid aangeboden. Deelnemers lerendoor middel van (waarnemings)oefeningen een nader beeld te krijgen van rigide karakters. Tevens krijgen zij werkvormen aangeboden waarmee mensen kunnen leren de vrije stroom van de liefde steeds intenser te genieten.

Voor wie

 • Professionals die de bereidheid hebben en in staat zijn om persoonlijk functioneren ter discussie te stellen.
 • Professionals met voldoende opleiding.
 • Professionals die akkoord zijn met het werken op de huid.

Werkplek

The land of now, Veenweg 9a, 9628 TW Siddeburen

 • Er zijn enkele éénpersoonskamers beschikbaar tegen een meerprijs van € 100,- excl, btw.
 • Voorovernachting is mogelijk, tegen een meerprijs van 55 euro, incl. btw. Dan ben je vanaf 19:30 welkom, te betalen aan de locatie na afloop van de training.
 • Dieetwensen kun je tot een week van te voren doorgeven bij de locatie zielf. Het eten zal vegetarisch en ayurvedisch zijn.
 • Sauna is inbegrepen

Aanbevolen literatuur

Lijven Lezen, Shaker Media

Begeleider

Piet Weisfelt

Kosten

De kosten van deze workshop zijn € 1200-, inclusief verblijfkosten en catering, exclusief btw.
De factuur wordt verzonden na bevestiging van plaatsing. Deelname is definitief als de factuur voldaan is. Zie de inschrijvings- en betalingsvoorwaarden op deze site.

Mochten er omstandigheden zijn waardoor we de workshop moeten annuleren, hetgeen we niet hopen, behouden we ons het recht om dit te doen. Ook hiervoor verwijzen we naar de betalingsvoorwaarden.

Nadere informatie

Voor vragen en nadere informatie:
Wouterschotsman@gmail.com
06-19920569

Aanmelding

Alleen persoonlijke aanmeldingen met onderstaande gegevens gelden.
Stuur een mail naar Wouterschotsman@gmail.com

met:

 • Voor- en achternaam
 • Mailadres
 • Telefoonnummer
 • Bedrijfsnaam en factuuradres
 • Wens voor één of tweepersoons kamer

 

Close search

Winkelmand

Back To Top