skip to Main Content

Logo Weisfelt

 

 

Ons logo is het beeld van de wijze. Hij is van alle tijden en alle culturen. Altijd en overal is liefde het belangrijkste richtinggevende begrip geweest. De wijze verwoordt het universele weten van de wetten van de liefde. Het is aan ons dit weten in praktijk te brengen. Dat noemen we visiegericht werken.

0578-755027 info@weisfelt.nl

Innerlijke vrijheid

Een workshop voor professionals over gezondheid,
gegeven door Piet Weisfelt.

Georganiseerd door:
Carlijn Hoogeveen, Titia Roovers en Petra de Bruijn.

18, 19 en 20 april 2022

Inhoud

In begeleidend werk gaat men vaak vooral probleemgericht aan de slag. Minstens zo belangrijk als het oplossen van problemen is echter het optimaliseren van een gezonde levensenergie. De mens is een eenheid van lichaam, geest en ziel. Aan al deze drie aspecten dient zorg en aandacht gegeven te worden om gezondheid te stimuleren. Een gezond mens staat voor de uitdaging te worden wie hij is.

De begeleider die verder wil reiken dan de probleem gerichte aanpak staat voor de uitdaging de eigen gezondheid, de eigen innerlijke vrijheid, te gebruiken als middel om de gezondheid van de cliënt te stimuleren.

We hebben geleerd ons te verschuilen achter verdedigingsmechanismen. We vrezen de zelfonthulling en trekken ons terug uit de relatie. De begeleider staat voor de uitdaging de cliënt een andere weg te wijzen.

In deze workshop kunnen de deelnemers leren scriptmatige beperkingen los te laten.  Men leert op lichamelijk, geestelijk en spiritueel terrein gezondheid te ontwikkelen. Men krijgt inzichten en technieken aangereikt om de gezonde ontwikkeling van de cliënt te stimuleren.

Met deze thema’s gaan we aan de slag:
Liefdesenergie. Autonomie en vrijheid. Intimiteit en echtheid. Leven en levensvuur.

We oefenen veel en geven en ontvangen feedback op ons werk. Daarnaast worden korte stukken theorie aangeboden over leven vanuit liefdesenergie. Verschillende werkvormen komen aan bod.

Er zal in deze training soms op de huid, met het naakte lijf, gewerkt worden. Mocht je daar geen ervaring mee hebben, verwijzen we naar de bijlage over op de huid werken.

Voor wie

  • Professionals die de bereidheid hebben en in staat zijn om persoonlijk functioneren ter discussie te stellen.
  • Professionals met voldoende opleiding.
  • Professionals die akkoord zijn met het werken op de huid.

Data

Maandag 18 t/m woensdag 20 april 2022. (Let op: maandag is 2e paasdag)
We starten op maandag om 10 uur en ronden af op woensdag om 17 uur. We werken de eerste twee avonden ook ‘s avonds door. Er wordt overnacht op de locatie.

Locatie

De Hoorneboeg, Hoorneboeg 5, Hilversum.Land of Now te Siddeburen

Aanbevolen literatuur

Op weg naar gezondheid,  uitgeverij Boom

De liefdesstrijd,  Shaker Media

Begeleider

Piet Weisfelt

Kosten

De kosten van deze workshop zijn € 1050-, inclusief verblijfkosten en catering, exclusief btw. De factuur wordt verzonden na bevestiging van plaatsing. Deelname is definitief als de factuur voldaan is.

Overig

We streven naar een gevarieerde groep deelnemers met een optimale man-vrouw verhouding. We hopen dat we iedere aanmelding kunnen plaatsen maar mocht er sprake zijn van een wachtlijst, dan onderzoeken we de mogelijkheid om de workshop opnieuw te organiseren.

Corona

De training is alleen toegankelijk voor deelnemers die 3 keer gevaccineerd zijn, of 24 uur voor aanvang van de bijeenkomst negatief zijn getest.

Mochten er omstandigheden zijn waardoor we de workshop moeten annuleren, hetgeen we niet hopen, behouden we ons het recht om dit te doen. Zie de inschrijvings- en betalingsvoorwaarden op de site van Weisfelt: www.weisfelt.nl.

Nadere informatie

Voor nadere informatie:
Carlijn Hoogeveen
carlijnhoogeveen@hotmail.com
06-19632457

Aanmelding

Alleen persoonlijke aanmeldingen met onderstaande gegevens gelden.
Stuur een mail naar carlijnhoogeveen@hotmail.com
met:

  • Voor- en achternaam
  • Mailadres
  • Telefoonnummer
  • Bedrijfsnaam en factuuradres
Close search

Winkelmand

Back To Top