skip to Main Content

Logo Weisfelt

 

 

Ons logo is het beeld van de wijze. Hij is van alle tijden en alle culturen. Altijd en overal is liefde het belangrijkste richtinggevende begrip geweest. De wijze verwoordt het universele weten van de wetten van de liefde. Het is aan ons dit weten in praktijk te brengen. Dat noemen we visiegericht werken.

Menu
0578-755027 info@weisfelt.nl

De liefdesstrijd

Over het werken met liefdesenergie

10, 11 en 12 september 2018

Inhoud:

Ons werk bestaat uit het structureren van de energie van liefde. Door weloverwogen en spontaan de condities te creëren waarin de energie van liefde ervaren kan worden, brengen we inzicht waar verwarring heerst, ervaring waar oppervlakkigheid de boventoon voert en heling waar het bloed van de levensverwondingen vloeit.

Wie werkt met de kracht van liefde, kent de kracht van de aanraking, de invloed van het contact, de energie van het hart en het helder bewustzijn. Daarmee ervaar je dat je bij machte bent een ander mens te beïnvloeden. Wij onderscheiden twee vormen van strijd: de liefdesstrijd en de oorlogsstrijd.

We spreken van een liefdesstrijd wanneer de betrokkenen met toenemend bewustzijn de worsteling met het leven aan durven gaan. Deze strijd levert alleen maar winnaars op, ook al gaat de worsteling gepaard met lief en leed.

De kern van ons vak bestaat eruit dat we mensen ondersteunen in hun liefdesstrijd. In deze workshop kunnen deelnemers houdingen, kennis en vaardigheden verwerven om deze strijd te voeren.

Meer informatie:

Werktijden: 10.00 uur - 22.00 uur
De laatste dag wordt gewerkt tot 17.00 uur
Werkplek:
 De Hoorneboeg, te Hilversum
Route naar De Hoorneboeg:

Begeleiders: Piet en Marry Weisfelt
De supervisiebijeenkomsten worden
aangeboden door: Piet Weisfelt

Deelname en kosten:
Maximaal 18 deelnemers
De kosten per workshop zijn € 1025,*
De supervisie dagen kosten € 295,*
*inclusief verblijfkosten en catering

Close search
Back To Top