skip to Main Content

Logo Weisfelt

 

 

Ons logo is het beeld van de wijze. Hij is van alle tijden en alle culturen. Altijd en overal is liefde het belangrijkste richtinggevende begrip geweest. De wijze verwoordt het universele weten van de wetten van de liefde. Het is aan ons dit weten in praktijk te brengen. Dat noemen we visiegericht werken.

Menu
0578-755027 info@weisfelt.nl

De vrijspraak

5, 6, en 7 februari 2018

Inhoud:

Deze workshop gaat over drie gevoelens die mensen vaak heel lastig vinden: schuld, schaamte en jaloezie. Deze gevoelens worden vaak ervaren als de tralies waarachter mensen zichzelf gevangen zetten. In deze workshop leer je jezelf vrij te spreken van deze tralies. Alle gevoelens, ook gevoelens die we als negatief ervaren, hebben een positieve functie. Schaamte kan nabijheid brengen. Schuld kan je aanzetten tot het leveren van een bijdrage. Jaloezie kan je in contact met je verlangen brengen. Als je deze drie gevoelens op een gezonde manier leert hanteren, ben je vrij je eigen wereld vorm te geven naar eigen keuze. Zo is de vrijspraak een bevrijding voor jezelf en voor de mensen met wie je leeft en werkt.

Literatuur:

In ons werk maken we gebruik van de door ons geschreven boeken. Dat heeft het voordeel dat de literatuur direct aansluit op deze nascholing.

Boek - de Liefdesstrijd

Meer informatie:

Werktijden: 10.00 uur - 22.00 uur
De laatste dag wordt gewerkt tot 17.00 uur

Begeleiders: Piet en Marry Weisfelt
De supervisiebijeenkomsten worden
aangeboden door: Piet Weisfelt

Deelname en kosten:
Maximaal 18 deelnemers
De kosten per workshop zijn € 995,*
De supervisie dagen kosten € 275,*
*inclusief verblijfkosten en catering

Close search
Back To Top