skip to Main Content

Logo Weisfelt

 

 

Ons logo is het beeld van de wijze. Hij is van alle tijden en alle culturen. Altijd en overal is liefde het belangrijkste richtinggevende begrip geweest. De wijze verwoordt het universele weten van de wetten van de liefde. Het is aan ons dit weten in praktijk te brengen. Dat noemen we visiegericht werken.

0578-755027 info@weisfelt.nl

Podcast: Een interview over werken met liefdesenergie

Podcast: Een Interview Over Werken Met Liefdesenergie

Minke Tromp is filosofe. Zij vroeg mij om een interview over het thema liefde en waarheid. Ik had gewaarschuwd moeten zijn. Haar vragen boren gaten in ongefundeerde ‘waarheden’. Haar denken schilt het woord liefde tot de pit. De juiste vraag is belangrijker dan het goede antwoord. Van het interview is niet zoveel terechtgekomen. Van het gesprek des te meer. Beluister de 2 podcasts over liefde en waarheid.

Podcast deel 1
Podcast deel 2

Wie meer wil weten over Minke Tromp kan terecht bij: Bureau voor Toegepaste Filosofie BvTF Herengracht 124 Amsterdam  wijsheidenimpact.nl

Piet Weisfelt

Wie zijn wij

Piet Weisfelt (1944)
Met onderwijs, (organisatie)begeleiding en coaching heeft hij ruime ervaring. Hij publiceerde over begeleiding, persoonlijke groei en organisatieontwikkeling. In de school van Weisfelt verzorgt hij opleidingen en trainingen in het werken met liefdesenergie. Deze opleidingen en trainingen zijn gericht op individuele ontwikkeling, coaching en groeps – en organisatieontwikkeling

Marry Weisfelt-Pit (1946)
studeerde onder meer Nederlands en was opgeleid in verschillende richtingen van de humanistische psychologie. Zij had ruime ervaring op het gebied van training en coaching. In het bijzonder was zij deskundig in het werken met intimiteit en seksualiteit. Marry is overleden op 13 augustus 2023.

Close search

Winkelmand

Back To Top