skip to Main Content

Logo Weisfelt

 

 

Ons logo is het beeld van de wijze. Hij is van alle tijden en alle culturen. Altijd en overal is liefde het belangrijkste richtinggevende begrip geweest. De wijze verwoordt het universele weten van de wetten van de liefde. Het is aan ons dit weten in praktijk te brengen. Dat noemen we visiegericht werken.

0578-755027 info@weisfelt.nl

Spelenderwijs – Online en E-Book

46,50

Beschrijving

Let op: Dit is een E-book in EPUB formaat. Inclusief toegang tot Spelenderwijs Online.
Na ontvangst van betaling ontvang je via e-mail een download link om het E-book te downloaden in een ZIP bestand. In het E-Book vind je verdere instructies om de Online Kaartenbak te gebruiken. 

Meer informatie over dit E-Book? Ga naar Spelenderwijs Online

Spelenderwijs is een E-Book met 250 verschillende spelvormen, korte oefeningen en ‘energizers’. Deze oefeningen zijn bruikbaar in trainingen, (team) vergaderingen en andere bijeenkomsten. Alle oefeningen vragen nooit meer dan 30 minuten de tijd. Je kan ze gebruiken om een bijeenkomst te openen en af te sluiten. Je kan ze gebruiken als ‘tussendoortje’ of ‘energizer’.

Sommige oefeningen brengen plezier, andere bewustzijn, weer andere intense ontmoetingen. Sommige oefeningen zijn verbaal, de andere zijn non-verbaal. Bij deze oefeningen wordt gesproken, aangeraakt, bewogen, gedanst en gezongen.  Je kan ze aanpassen aan de situatie waarin je de oefening gebruikt.

In ieder volwassen mens leeft een Kind. Als het Kind mag spelen, komt de energie vrij om goed te werken.

Veel plezier met Spelenderwijs!

 

Extra informatie

Vorm

Spelenderwijs is een E-Book en Online Kaartenbaksysteem. Je kan het gebruiken als een naslagwerk, maar je kan het ook gebruiken als een kaartenbak met de Spelenderwijs Online Kaartenbak!.
Iedere oefening staat op een aparte kaart.

Je kan de kaarten selecteren op kenmerk, doel, duur en groepsgrootte. Wel zo makkelijk als je gericht op zoek bent!

Meer informatie over dit E-Book? Ga naar spelenderwijs.weisfelt.nl.

Bladzijden

278

Close search

Winkelmand

Back To Top