skip to Main Content

Logo Weisfelt

 

 

Ons logo is het beeld van de wijze. Hij is van alle tijden en alle culturen. Altijd en overal is liefde het belangrijkste richtinggevende begrip geweest. De wijze verwoordt het universele weten van de wetten van de liefde. Het is aan ons dit weten in praktijk te brengen. Dat noemen we visiegericht werken.

0578-755027 info@weisfelt.nl

Fragmenten – E-Book

15,50

Beschrijving

Fragmenten vormen te samen een geheel. Al wat liefheeft neigt tot eenheid. In het fragment wordt het geheel zichtbaar. In het geheel wordt het fragment herkenbaar.

Fragmenten is een boek dat bestaat uit meer dan honderd beschreven fragmenten van het werken met liefdesenergie. Al jarenlang schrijf ik om de twee weken een blog over het werken met de energie van liefde. Een selectie van deze blogs is in dit boek verzameld.

De verhalen zijn zo opgesteld dat de vertrouwelijkheid bewaard is.

Fragmenten is een boek met een verzameling van verhalen uit individuele sessies, coaching en therapie. Het is een verzameling van situaties bij het werken in groepen. Soms tref je voorbeelden van oefeningen aan.

Alles bij elkaar genomen krijg je een duidelijk beeld van wat werken met liefdesenergie inhoudt. Dit boek is bedoeld voor ieder die belangstelling heeft voor het werken met mensen in begeleidings – of trainingssituaties.

 

Extra informatie

Vorm

E-Book in PDF

Bladzijden

301

Close search

Winkelmand

Back To Top