skip to Main Content

Logo Weisfelt

 

 

Ons logo is het beeld van de wijze. Hij is van alle tijden en alle culturen. Altijd en overal is liefde het belangrijkste richtinggevende begrip geweest. De wijze verwoordt het universele weten van de wetten van de liefde. Het is aan ons dit weten in praktijk te brengen. Dat noemen we visiegericht werken.

0578-755027 info@weisfelt.nl
Verkoop

De Dwaas en de wijze – E-Book in PDF

23,50 10,00

Beschrijving

De Dwaas en de Wijze is een E-Book in PDF over ethiek. Ethiek is een belangrijk element van het werk van mensen die met mensen werken: begeleiders (trainers, adviseurs, coaches, supervisoren, therapeuten) en leidinggevenden.
Dit boek bestaat uit vier delen. Deel 1 gaat over liefde en ethiek, deel 2 over de ethische code en deel 3 over het werken met ethiek. Het laatste deel, de bijdrage, is bedoeld als een uitnodiging om het gesprek over ethiek voort te zetten.
Iedere paragraaf in het boek is op dezelfde manier opgebouwd.Steeds beginnen we met een korte toelichting op een thema van de ethiek.
Daarop sluiten we aan met een korte beschrijving van een casus die op dat thema aansluit. Dan volgt een discussie tussen een dwaas en een wijze naar aanleiding van deze casus.Ten slotte wordt na iedere paragraaf het betreffende thema in schema gezet. Daarmee beogen we dat de lezer alle losse onderdelen in hun onderlinge samenhang gaat zien.

Dit boek is ook als softcover te verkrijgen. Er zijn nog enkele exemplaren beschikbaar. Klik HIER.

Extra informatie

Vorm

E-Book in PDF

Bladzijden

161

Andere suggesties…

Close search

Winkelmand

Back To Top