skip to Main Content

Logo Weisfelt

 

 

Ons logo is het beeld van de wijze. Hij is van alle tijden en alle culturen. Altijd en overal is liefde het belangrijkste richtinggevende begrip geweest. De wijze verwoordt het universele weten van de wetten van de liefde. Het is aan ons dit weten in praktijk te brengen. Dat noemen we visiegericht werken.

0578-755027 info@weisfelt.nl

Ontrouw: Een interview

Ontrouw: Een Interview

Ontrouw is en interview met Annette Burgers over werken met liefdesenergie in relaties.
‘Ontrouw’ is een woord dat de veroordeling even sterk met zich meedraagt als het begrip ‘vreemdgaan’. Wie kijkt met oordeel wordt door de goden met blindheid geslagen. Wat wordt er waarneembaar als we werkelijk durven zien? Het werd een genoeglijk gesprek. Veel luister vragen toegewenst!

Klik hier om het interview te luisteren op SoundCloud

Piet Weisfelt

Wie zijn wij
Piet en Marry werken al een groot aantal jaren samen in het geven van opleidingen op het gebied van coaching en therapie. Zij bieden momenteel een nieuwe opleiding aan: ‘Professioneel werken met liefdesenergie‘.

Piet Weisfelt (1944)
Met onderwijs, (organisatie)begeleiding en coaching heeft hij ruime ervaring. Hij publiceerde over begeleiding, persoonlijke groei en organisatieontwikkeling. In de school van Weisfelt verzorgt hij opleidingen en trainingen in het werken met liefdesenergie. Deze opleidingen en trainingen zijn gericht op individuele ontwikkeling, coaching en groeps – en organisatieontwikkeling

Marry Weisfelt-Pit (1946)
studeerde onder meer Nederlands en is opgeleid in verschillende richtingen van de humanistische psychologie. Zij heeft ruime ervaring op het gebied van training en coaching. In het bijzonder is zij deskundig in het werken met intimiteit en seksualiteit.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Laat je e-mail adres achter en ontvang twee tot drie keer per jaar onze nieuwsbrief!

Je hebt je ingeschreven!

Close search

Winkelmand

Back To Top