skip to Main Content

Logo Weisfelt

 

 

Ons logo is het beeld van de wijze. Hij is van alle tijden en alle culturen. Altijd en overal is liefde het belangrijkste richtinggevende begrip geweest. De wijze verwoordt het universele weten van de wetten van de liefde. Het is aan ons dit weten in praktijk te brengen. Dat noemen we visiegericht werken.

0578-755027 info@weisfelt.nl

Worden wie je bent

Een workshop voor mannen

22, 23 en 24 januari 2024

Voor de meeste mannen is de moeder in eerste instantie op de voorgrond. Van haar ontvangt hij met voeding en zorg zijn welkom in de wereld. In onze cultuur groeien veel mannen op in een wereld die door vrouwen wordt geregeerd in zorg en onderwijs. Pas later komt de vader meer op de voorgrond. Vaak is de identificatie met mannen minder sterk. De meer bewuste levenslessen gaan over hoe je je met de buitenwereld moet verhouden, de minder bewuste levens lessen gaan over wie je bent en wie je moet worden. Deze onbewuste lessen zijn van grote invloed op de ontwikkeling van je man-zijn. De zoektocht naar wie je bent als man is vaak moeizaam, want in de patriarchale samenleving is het mannelijke de baas in het doen, maar vaak afwezig in het zijn.

Als het besef van de eigen mannelijkheid minder goed is ontwikkeld zal de ontmoeting met de vrouwenwereld veel moeilijker worden. Vrijwel alle mannen staan voor de uitdaging om met een gezond zelfbesef je plek in de wereld in te nemen en vanuit die plek de verbinding aan te gaan met het vrouwelijke. Deze verbinding is in de eerste plaats innerlijk: de verbinding met de mannelijke en de vrouwelijke energie die in ieder mens leven. Deze verbinding is even zeer extern: hoe verbind je je in de relatie met vrouwelijke energie en vrouwen.

Een diep geworteld verlangen en streven van mannen is ‘zich vrij te voelen’ en ‘vrijheid te ervaren’. Dit verlangen dringt door in vele levensgebieden. Bij het miskennen van dit verlangen stagneert de levensenergie; bij het vorm- en leven geven aan dit verlangen stroomt de levensenergie. Hoe geef jij jouw verlangen vrijheid te ervaren vanuit je man-zijn vorm?

In deze workshop verken je de diepte van je eigen man-zijn vanuit het werken met Liefdesenergie. Vragen die centraal staan zijn: Hoe ontmoet je elkaar als mannen onderling op de grens? Hoe speelt intimiteit en seksualiteit in die ontmoeting met mannen? Hoe verhoud je je tot het vrouwelijke in jezelf en in de wereld? En hoe hanteer je als man de gezonde agressie bij alle uitdagingen die het leven je biedt? Zowel licht- als schaduwkanten van het man-zijn komen in deze ervaringsgerichte workshop vol aan bod.

Voor wie?

  • Mannen die al ruime ervaring hebben in het werken met liefdesenergie.
  • Mannen die bij voorkeur werken met mensen in een begeleidingscontext zoals trainer, coach, therapeut, adviseur
  • Mannen die akkoord zijn met het werken op de huid.
  • Mannen die eerder opleidingen van Weisfelt hebben gevolgd.

Werkplek

Centrum De HorstMeddoseweg 22
7104AA Winterswijk-Meddo
tel. 0543-550066
info@centrumdehorst.com

Begeleider

De workshop wordt aangeboden door Piet Weisfelt.

Kosten

De kosten van deze workshop zijn € 1300-, inclusief verblijfkosten en catering, exclusief btw. De factuur wordt verzonden na bevestiging van plaatsing.
Deelname is definitief als de factuur voldaan is.

Voor vragen en nadere informatie omtrent deze opleiding

Neem voor meer informatie contact op met de organisatoren:
Edward Kalisvaart: info@ollin.nl – tel 06-55714733
Edward de Boer: e.deboer@converseconsulting.eu – tel 06-51252428

Aanmelding

Stuur een mail naar: Edward de Boer e.deboer@converseconsulting.eu

met:

  • Voor- en achternaam
  • Mailadres
  • Bedrijfsnaam en factuuradres
Close search

Winkelmand

Back To Top