skip to Main Content

Logo Weisfelt

 

 

Ons logo is het beeld van de wijze. Hij is van alle tijden en alle culturen. Altijd en overal is liefde het belangrijkste richtinggevende begrip geweest. De wijze verwoordt het universele weten van de wetten van de liefde. Het is aan ons dit weten in praktijk te brengen. Dat noemen we visiegericht werken.

0578-755027 info@weisfelt.nl

BinnensteBuiten spelen

Over werken met psychodrama

28, 29 en 30 januari 2019

Inhoud:

Bij deze workshop gaat het over ervaringsleren. Psychodrama is bij uitstek een techniek van spelend leren. De werkelijkheid van de cliënt wordt uitgespeeld en concreet ervaarbaar gemaakt. Het ‘praten over’ verandert in concrete actie. Cliënt en begeleider leren door te doen. Binnenwereld en buitenwereld worden met behulp van begeleiders en mededeelnemers uitgespeeld. Al spelend leer je over jezelf en anderen.

Je kunt psychodrama hanteren in het werk met een individuele cliënt, je kunt het evenzeer hanteren in het werken in en met groepen en organisaties. Psychodrama doet een krachtig beroep op de creativiteit van de begeleider. Het aantal werkvormen dat je bij deze methode kunt gebruiken lijkt eindeloos.

In deze workshop leren de deelnemers werken met psychodrama. Ze krijgen de methodiek aangeboden en ze krijgen ruimschoots de mogelijkheid om met de methode te oefenen. Psychodrama wil zeggen dat je leert met elkaar en dat je leert van elkaar. Als de werkelijkheid gespeeld mag worden, wordt het spel werkelijkheid. In deze nieuwe werkelijkheid wordt de waarheid helder.

Meer informatie:

Werktijden: 10.00 uur - 22.00 uur
De laatste dag wordt gewerkt tot 17.00 uur
Werkplek:
 De Hoorneboeg, te Hilversum
Route naar De Hoorneboeg:

Begeleiders: Piet en Marry Weisfelt
De supervisiebijeenkomsten worden
aangeboden door: Piet Weisfelt

Deelname en kosten:
Maximaal 24 deelnemers
De kosten per workshop zijn € 1025,*
De supervisie dagen kosten € 295,*
*inclusief verblijfkosten en catering

Close search

Winkelmand

Back To Top