skip to Main Content

Logo Weisfelt

 

 

Ons logo is het beeld van de wijze. Hij is van alle tijden en alle culturen. Altijd en overal is liefde het belangrijkste richtinggevende begrip geweest. De wijze verwoordt het universele weten van de wetten van de liefde. Het is aan ons dit weten in praktijk te brengen. Dat noemen we visiegericht werken.

0578-755027 info@weisfelt.nl
Ik studeer graag. Houd van puzzelen en begrijpen. Tijdens mijn studeer-tocht kwam ik een kernachtige en grote vraag tegen: ‘Hoe zit het met de liefde?’ Theoretisch en ook praktisch. Hoe werkt een ontmoeting op de grens met een ander mens? Hoe kan een mens een ander zo gezond en optimaal mogelijk tegemoet treden?
Ik ging op zoek naar meesters in de liefde. En tot mijn geluk heb ik er twee gevonden!
Met volle inzet ben ik nu iets meer dan twee jaar bezig om team-Weisfelt alle kennis en kunde te ontfutselen. En, dat maakt het proces een stuk eenvoudiger, ze bieden me daartoe uitgekiende mogelijkheden. Iedere keer als ik drie dagen bij en van hen heb geleerd, kom ik een stukje gezonder, heler en wijzer thuis. Mijn manier van waarnemen en diagnostiseren is verrijkt. Mijn handelingsmogelijkheden zijn uitgebreid. Door in toenemende mate zelf vorm te kunnen geven aan de voorwaarden die een ontmoeting in de liefde vergemakkelijkt, voel ik mij krachtiger, meer vervuld en gefocust. En zoals Willem Zwartberg lang geleden ook al zei: “Je kunt je klanten niet verder helpen dan dat je zelf gekomen bent”. Mijn eigen groei zie ik dan ook terug in mijn werk. En dat is gaaf!
Close search

Winkelmand

Back To Top