skip to Main Content

Logo Weisfelt

 

 

Ons logo is het beeld van de wijze. Hij is van alle tijden en alle culturen. Altijd en overal is liefde het belangrijkste richtinggevende begrip geweest. De wijze verwoordt het universele weten van de wetten van de liefde. Het is aan ons dit weten in praktijk te brengen. Dat noemen we visiegericht werken.

0578-755027 info@weisfelt.nl
Na alle workshops, trainingen en wat ik verder her en der gedaan heb, is  het me eens te meer duidelijk geworden hoe groot de waarde is van het aan den lijven ervaren van mijn thema’s. Voor waarachtige persoonlijke ontwikkeling volstaat begrijpen niet. Jullie zijn als geen ander in staat om op uiterst liefdevolle en veilige wijze het diepste van iemand naar voren te halen.
Jullie opereren naar mijn stellige overtuiging op eenzame hoogte in de wijze waarop jullie naast je cliënten staan en hen stimuleren om verantwoordelijkheid te nemen in hun persoonlijke ontwikkelingsreisJullie opereren naar mijn stellige overtuiging op eenzame hoogte in de wijze waarop jullie naast je cliënten staan en hen stimuleren om verantwoordelijkheid te nemen in hun persoonlijke ontwikkelingsreis. Grootmeesterlijk! Mijn dank is erg groot, niet alleen omdat ik mede dankzij jullie na 29 jaar het geluk in mezelf en in mijn relatie met Bertien heb gevonden.
Reynt-Jan Sloet Van Oldruitenborgh
Close search

Winkelmand

Back To Top