skip to Main Content

Logo Weisfelt

 

 

Ons logo is het beeld van de wijze. Hij is van alle tijden en alle culturen. Altijd en overal is liefde het belangrijkste richtinggevende begrip geweest. De wijze verwoordt het universele weten van de wetten van de liefde. Het is aan ons dit weten in praktijk te brengen. Dat noemen we visiegericht werken.

0578-755027 info@weisfelt.nl
Parelduiken
Twee essentiële ingrediënten voor traumaverwerking zijn ‘spelen en nieuwsgierig zijn’ in de opleiding “De klank van liefde: Vakwerk” en nascholingen bij Piet en Marry Weisfelt komt dat volop aan bod. De oefeningen, persoonlijk werk gericht op relatie en hechting en de meesterlijke opbouw van de workshops hebben alles in zich om de gezondheid te ervaren die de helende (her)verbinding brengt als je met traumaverwerking aan de slag gaat. Betekenis geven (spiritualiteit) aan ervaringen gebeurt in de ontmoeting op de grens van werkelijk contact in liefdesenergie.
Bij Piet en Marry worden parels gekweekt en ik ben ontzettend blij en dankbaar voor de persoonlijke groei en brede vakkennis. Ik ben steeds meer oprecht mezelf en dat maakt dat ik met meer spontaniteit en zelfcompassie in het leven sta en dat is een groot cadeau. De oefeningen en begeleidingsvormen ga ik met plezier doorgeven in trainingen bij Rino, als spreker en als psychosociaal begeleider met hart en verstand!
Kim Lakke
Close search

Winkelmand

Back To Top