skip to Main Content

Logo Weisfelt

 

 

Ons logo is het beeld van de wijze. Hij is van alle tijden en alle culturen. Altijd en overal is liefde het belangrijkste richtinggevende begrip geweest. De wijze verwoordt het universele weten van de wetten van de liefde. Het is aan ons dit weten in praktijk te brengen. Dat noemen we visiegericht werken.

0578-755027 info@weisfelt.nl

De trainingen van Piet en Marry zijn voor mij diepe ervaringen geweest die me gevormd hebben, persoonlijk en professioneel. Piet en Marry werken met een stevige theoretische basis vanuit de psychologie (DSM) en Transactionele Analyse. De oefeningen waarin ik kan ervaren en doorleven wat die theoretische begrippen praktisch in mijn leven en werken betekenen, gecombineerd met het duiden van deze ervaringen vanuit de onderliggende theoretische concepten maakt dat mijn hoofd kan snappen wat mijn lijf en hart al begrepen hadden.

Ik ben gegrepen door het werken met liefdesenergie: alles wat aanwezig is in mijn wezen doet mee in de ontmoeting tussen mij en de ander. Dat maakt ontmoetingen spannend, verrijkend en verreikend.

Annemiek Jonker
Close search

Winkelmand

Back To Top