skip to Main Content

Logo Weisfelt

 

 

Ons logo is het beeld van de wijze. Hij is van alle tijden en alle culturen. Altijd en overal is liefde het belangrijkste richtinggevende begrip geweest. De wijze verwoordt het universele weten van de wetten van de liefde. Het is aan ons dit weten in praktijk te brengen. Dat noemen we visiegericht werken.

0578-755027 info@weisfelt.nl

Relatie Therapie

Werken met liefdesenergie in relatietherapie.
Deze workshop wordt uitgevoerd door Piet Weisfelt.

Een workshop voor professionals over relatie therapie Deze workshop is een vervolg op de workshop relatie therapie die vorig jaar is aangeboden. Deelname staat ook open voor deelnemers die vorig jaar niet hebben deelgenomen.

13, 14 en 15 maart 2023

Inhoud

In deze workshop staan we stil bij het werken met liefdesenergie met (partner)relaties. De partnerrelatie. ‘En ze leefden nog lang en gelukkig’ blijkt meestal een illusie te zijn. De realiteit is eerder: en ze begonnen een liefdesstrijd die ze met elkaar hoopten te winnen.

Bij het begeleiden van partnerrelaties komen in ontelbare vormen steeds weer een aantal thema’s aan bod waar de begeleider mee aan de slag gaat. Bekende thema’s zijn:

Gebrek aan onderhoud laat de liefde verslijten. Andere levensgebieden: werk, hobby etc. trekken de aandacht weg van de partner relatie. Vrijheid en verbinding. Intimiteit en seksualiteit. Relaties met derden. Geheimen in de relatie. Uit elkaar groeien. Het thema: het onoverbrugbare verschil. Het aangaan van de liefdesstrijd.

In deze workshop gaan we met deze thema’s, gekoppeld aan de ervaringen van de deelnemers, aan de slag. We oefenen veel en geven en ontvangen feedback op ons werk. Daarnaast worden korte stukken theorie aan geboden over werken met liefdesenergie  met partnerrelaties. Verschillende werkvormen van relatie therapie komen aan bod. De ethiek van het werken met partnerrelaties wordt toegelicht en besproken

Wij zijn er stellig van overtuigd dat achter liefdesrelaties veel verlangen verborgen ligt. De vraag om hulp blijft dikwijls verborgen achter het beeld dat moet worden opgehouden. Hulpverlening op het gebied van relaties wordt naar ons inzien de hulpvraag van de komende vijftig jaar. De begeleider ontwikkelt de houding, kennis en vaardigheden om met deze thematiek te werken. Er zal in deze training op de huid gewerkt worden. Mocht je daar geen ervaring mee hebben, verwijs ik naar de bijlage over bloot werken waarin Piet uitlegt wat het doel van bloot werken is en waarom dat in deze workshop gedaan wordt. Als je hier vragen over hebt, voel je vooral vrij om hierover contact op te nemen.

Voor wie

  • Mensen die al ruime ervaring hebben in het werken met liefdesenergie.
  • Mensen die diverse opleidingen hebben gevolgd bij vergelijkbare instituten.
  • Mensen die akkoord zijn met huidwerk.

Data

Maandag 13 t/m woensdag 15 maart 2023.
We starten op maandag om 10.00 uur en ronden op woensdag om 17.00 uur af. We werken de eerste 2 avonden ook ‘s avonds door en slapen op die locatie. Voorovernachting is in overleg mogelijk.

Plaats

Plaats: The land of now, Veenweg 9a, 9628 TW Siddeburen

Begeleider

Piet Weisfelt

Literatuur

‘Hoe heb ik je lief’ van Piet Weisfelt, te verkrijgen bij uitgeverij Boom
‘De liefdesstrijd’,
van Piet Weisfelt, te verkrijgen bij Shaker Media

Kosten

De kosten van deze workshop zijn € 1100,- excl. btw, inclusief verblijfkosten en catering

Organisatoren

Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met de organisatoren:

Edward de Boer 06 – 51 25 24 28 e.deboer@converseconsulting.eu
Margriet Veraart 06 – 26 71 60 70 veraart@werkend-ontwikkelen.nl

Vragen?

Mocht je vragen hebben, bijvoorbeeld over of deze training voor jou is of wat je kan verwachten, horen we heel graag van je.

Close search

Winkelmand

Back To Top