skip to Main Content

Logo Weisfelt

 

 

Ons logo is het beeld van de wijze. Hij is van alle tijden en alle culturen. Altijd en overal is liefde het belangrijkste richtinggevende begrip geweest. De wijze verwoordt het universele weten van de wetten van de liefde. Het is aan ons dit weten in praktijk te brengen. Dat noemen we visiegericht werken.

0578-755027 info@weisfelt.nl

De verborgen belofte

Een workshop voor vrouwen, gegeven door Piet Weisfelt

30, 31 januari en 1 februari 2023

Inhoud

De vraag ‘wie ben je?’ kan op vele manieren beantwoord worden. Het meest uitdagende antwoord is wellicht: ‘Ik ben wie ik te worden heb’. Wij groeien op met kwaliteiten, aangeboren en aangeleerd, tot de mens die we nu zijn. In onze levensleerweg worden ons dingen aangeleerd en afgeleerd. De potentie die we in ons dragen is wellicht veel groter dan dat wat we ons bewust zijn en wat we laten zien. De belofte die je in je draagt hoeft niet verborgen te blijven.

In deze workshop leren de deelnemers hoe hun potentieel in de ontwikkeling is gegroeid en is belemmerd. Daartoe is het van belang om inzicht te krijgen in de lessen van de vrouwenlijn van hun geschiedenis. Het is een uitdaging om, bewust van deze geschiedenis, respecterend wat was, je vrij te maken om je eigen potentieel naar eigen keuze te gebruiken. Die vrijheidsstrijd is in iedere moeder/dochter relatie noodzakelijk. Soms moet die strijd hard gestreden worden, soms wordt die strijd met zachtheid gestreden. Soms duurt die strijd enkele jaren, soms een leven lang. Een goed gevochten strijd kan vaak de liefdesband verdiepen en in ieder geval het zelfrespect vergroten.

Uiteindelijk, bevrijd van de remmingen die de geschiedenis je op kan leggen, worden nieuwe krachten en nieuwe mogelijkheden ervaarbaar en dat kan je leven aardig op zijn kop zetten.

Deelnemers leren welke krachten er dan vrijkomen. Tenminste 4 wezenskrachten worden ervaarbaar en met 4 eretitels aangeduid: de Strijdster, die de liefdesstrijd voluit aan durft te gaan. De Zorgster die geeft en koestert, die neemt in het geven. De Hoer, die het levensvuur ervaart en geniet. En tenslotte de Madonna die in wijsheid en liefde aanwezig is.

De deelnemers leren deze 4 vrouwenkrachten in zichzelf ontdekken en verkennen. Daarmee wordt deze workshop een nieuwe stap in je levensreis. Het eindpunt weet geen mens, maar de bestemming kan duidelijk worden.

Voor wie

  • Vrouwen die al ruime ervaring hebben in het werken met liefdesenergie.
  • Vrouwen die diverse opleidingen hebben gevolgd bij vergelijkbare instituten.
  • Vrouwen die akkoord zijn met het werken op de huid.
  • Vrouwen die opleidingen van Weisfelt hebben gevolgd.

Werktijden en plaats

De workshop wordt aangeboden op 30, 31 januari en 1 februari 2023. De werktijden zijn van 10.00 tot 22.00 uur. De laatste dag wordt gewerkt tot 17.00 uur.

Plaats: The land of now, Veenweg 9a, 9628 TW Siddeburen

Begeleider

De workshop wordt aangeboden door Piet Weisfelt.
Een workshop voor vrouwen, gegeven door een man. Een eer en een uitdaging.

Kosten

De kosten van deze workshop zijn € 1100-, inclusief verblijfkosten en catering, exclusief btw.

Je aanmelding is definitief als de factuur voldaan is. De factuur wordt direct verzonden na bevestiging van plaatsing.  Mocht het in één keer voldoen van dit bedrag lastig voor je zijn, neem dan contact op via ons e-mailadres.

Nadere informatie

Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met de organisatoren:

Shirine Reichert 06-24563089
Andrea van Sonsbeek 06-51024004
Karen Ephraim 06-24663000

Aanmelding

Stuur een mail naar: deverborgenbelofte@gmail.com met:

  • Voor- en achternaam
  • Mailadres
  • Telefoonnummer
  • Bedrijfsnaam en factuuradres
Close search

Winkelmand

Back To Top