skip to Main Content

Logo Weisfelt

 

 

Ons logo is het beeld van de wijze. Hij is van alle tijden en alle culturen. Altijd en overal is liefde het belangrijkste richtinggevende begrip geweest. De wijze verwoordt het universele weten van de wetten van de liefde. Het is aan ons dit weten in praktijk te brengen. Dat noemen we visiegericht werken.

Menu
0578-755027 info@weisfelt.nl

Waarom stenen niet dansen

Over werken met gevoelens

5, 6 en 7 november 2018

Inhoud:

‘Hij is van steen’ wil zeggen: hij kan niet voelen. Alle mensen voelen. Velen zijn echter wel in staat het contact met hun voelen te verbreken of er juist in te verdrinken. Goed omgaan met je gevoelens is een blijk van gezondheid.

Je hebt gevoelens, maar je bent ze niet. Onze gevoelens zijn als de kleuren op een palet: eindeloos gevarieerd, gebaseerd op de vijf basis kleuren, bang, boos, verdriet, blijdschap en lichamelijke gevoelens. Ieder gevoel vraagt weer een andere benadering omdat ieder gevoel weer een andere functie heeft. Ieder gevoel heeft een positieve functie in ons bestaan. Ieder gevoel kunnen we op een gezonde of ongezonde manier hanteren.

In deze workshop leren deelnemers zo te handelen dat de cliënt op een gezonde manier leert omgaan met zijn gevoelens. Je ervaart het effect van de verschillende interventies ‘aan den lijve’. Ons voelen is immers niet alleen een psychologische, maar ook een lichamelijke ervaring. Tenslotte spelen onze gevoelens een belangrijke rol in spiritueel opzicht. Alle gevoelens kunnen immers ook beschouwd worden als een reactie op ervaringen ten aanzien van liefde. In wezen is begeleidingswerk niet anders dan het structureren van de energie van liefde.

Deze workshop biedt de deelnemers ruimschoots gelegenheid om met die energie hun beroepsmatige kwaliteiten verder te ontwikkelen. Alle basisgevoelens komen aan bod. Zo leren stenen weer dansen.

Meer informatie:

Werktijden: 10.00 uur - 22.00 uur
De laatste dag wordt gewerkt tot 17.00 uur
Werkplek:
 De Hoorneboeg, te Hilversum
Route naar De Hoorneboeg:

Begeleiders: Piet en Marry Weisfelt
De supervisiebijeenkomsten worden
aangeboden door: Piet Weisfelt

Deelname en kosten:
Maximaal 18 deelnemers
De kosten per workshop zijn € 1025,*
De supervisie dagen kosten € 295,*
*inclusief verblijfkosten en catering

Close search
Back To Top