skip to Main Content

Logo Weisfelt

 

 

Ons logo is het beeld van de wijze. Hij is van alle tijden en alle culturen. Altijd en overal is liefde het belangrijkste richtinggevende begrip geweest. De wijze verwoordt het universele weten van de wetten van de liefde. Het is aan ons dit weten in praktijk te brengen. Dat noemen we visiegericht werken.

0578-755027 info@weisfelt.nl

Luisteren naar het lijf

Over werken met het lijf

04, 05, 06 maart 2019

Inhoud:

Luisteren naar het lijf is een workshop over lichaamswerk. Onder lijfwerk verstaan we die therapeutische interventies waarbij we het lijf gebruiken om psychische en spirituele gezondheid te bevorderen. Het lijf is meer dan ons vervoermiddel in het levensverkeer. De begrippen lichaam, geest en ziel zijn immers slechts onderscheidingen binnen een geheel: de mens. Iedere vorm van geestelijke of spirituele groei beïnvloedt het lijf. Iedere verandering in het lijf beïnvloedt de geest en de kern.

Het lijf manifesteert zich in vorm, houding, beweging, adem en geluid. Deze manifestaties zijn de ingangen van de coach om het lijfwerk te hanteren als een middel tot groei.

Door lijfwerk een centrale plek te geven voorkomt de coach dat de ontmoeting verzandt in een vrij doelloos ‘praten over’ zonder dat het contact een werkelijke ervaring met zich meebrengt. Door te werken met het lijf kan men zich de remmingen en blokkades bewust worden en loslaten. De onderdrukte neiging tot expressie komt vrij. De levensenergie kan weer vrij door het lijf stromen.

In deze workshop leren deelnemers een aantal inzichten en een groot aantal technieken om met het lijf te werken. Er wordt aandacht besteed aan technieken van ademen, er wordt geoefend met houding en beweging en er wordt geëxperimenteerd met geluid en stilte. De coach kan uit deze workshop een rijk scala aan technieken meenemen om in de eigen werkpraktijk te gebruiken.

Meer informatie:

Werktijden: 10.00 uur - 22.00 uur
De laatste dag wordt gewerkt tot 17.00 uur
Werkplek:
 De Hoorneboeg, te Hilversum
Route naar De Hoorneboeg:

Begeleiders: Piet en Marry Weisfelt
De supervisiebijeenkomsten worden
aangeboden door: Piet Weisfelt

Deelname en kosten:
Maximaal 24 deelnemers
De kosten per workshop zijn € 1025,*
De supervisie dagen kosten € 295,*
*inclusief verblijfkosten en catering

Close search

Winkelmand

Back To Top