skip to Main Content

Logo Weisfelt

 

 

Ons logo is het beeld van de wijze. Hij is van alle tijden en alle culturen. Altijd en overal is liefde het belangrijkste richtinggevende begrip geweest. De wijze verwoordt het universele weten van de wetten van de liefde. Het is aan ons dit weten in praktijk te brengen. Dat noemen we visiegericht werken.

0578-755027 info@weisfelt.nl

Liefdes Leven

Over werken met relaties

23, 24 en 25 april 2018
06, 07 en 08 mei 2019

Inhoud:

Werken met relaties (partner relaties, professionele relaties, familie relaties) vraagt van de coach specifieke vaardigheden. Hij werkt hierbij immers niet met individuen, maar hij werkt met een systeem. Zijn interventies zijn dus op het systeem gericht in plaats van op de enkeling. Anders wordt hij ongewild een betrokkene in de relatie. Het is de taak van de coach de betrokkenen tot een nieuwe ontmoeting te brengen. Relaties kunnen vastlopen in strijd, maar ook in verveling. Liefde (en dat speelt ook in meer zakelijke relaties) vraagt onderhoud: leven in de brouwerij. Liefde loopt op twee benen: intimiteit en seksualiteit. Beide aspecten komen in het relatiewerk aan bod.

In deze workshop leren de deelnemers de inzichten en de vaardigheden die nodig zijn om relatiewerk te doen. Interventies die gericht zijn op het systeem, het bewust maken van de patronen die in de relatie zijn gegroeid, het duiden van de wegen die leiden naar het beantwoorden van de relationele vragen.

Je ervaart het effect van de verschillende interventies ‘aan den lijve’. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het relatiecontract zoals dat speelt tussen de betrokkenen. Het relatiecontract is het geheel van onbewuste afspraken en vastgezette patronen tussen de betrokkenen. Deze workshop biedt de deelnemers ruimschoots gelegenheid om op een intense wijze met relaties te leren werken.

Meer informatie:

Werktijden: 10.00 uur - 22.00 uur
De laatste dag wordt gewerkt tot 17.00 uur
Werkplek:
 De Hoorneboeg, te Hilversum
Route naar De Hoorneboeg:

Begeleiders: Piet en Marry Weisfelt
De supervisiebijeenkomsten worden
aangeboden door: Piet Weisfelt

Deelname en kosten:
Maximaal 24 deelnemers
De kosten per workshop zijn € 1025,*
De supervisie dagen kosten € 295,*
*inclusief verblijfkosten en catering

Close search

Winkelmand

Back To Top