skip to Main Content

Logo Weisfelt

 

 

Ons logo is het beeld van de wijze. Hij is van alle tijden en alle culturen. Altijd en overal is liefde het belangrijkste richtinggevende begrip geweest. De wijze verwoordt het universele weten van de wetten van de liefde. Het is aan ons dit weten in praktijk te brengen. Dat noemen we visiegericht werken.

0578-755027 info@weisfelt.nl

Helend herhalen

Over werken met regressie

01, 02 en 03 april 2019

Inhoud:

Dit is een workshop over regressie. Regressie wil zeggen dat mensen zich terugtrekken in gedrag dat behoort tot een vroegere leeftijdsfase. Vaak is waarneembaar hoe mensen regressief gedrag vertonen, zonder dat zij zich dat zelf bewust zijn. Je vertoont dit gedrag onder de druk van de omstandigheden. Regressie is een onbewuste poging om situaties die je vroeger hebt meegemaakt alsnog tot een bevredigende oplossing te brengen. Regressie komt heel veel voor. Dit kan oppervlakkig en kortdurend zijn, maar ook intens en langdurig. Door regressief gedrag te vertonen, kunnen mensen zichzelf en anderen schade berokkenen. Je bent immers volwassen, maar handelt als een kind.

Voor coaches is het van veel belang regressief gedrag te herkennen en ermee om te kunnen gaan in de praktijk van alle dag. Het werken met regressie, het hanteren van regressie technieken is speels, vaak heel ontroerend en zeer effectief. Het kinderlijk ervaren integreert met volwassen gedrag. De cliënt verwerft inzicht in het eigen functioneren en ontwikkelt nieuwe mogelijkheden.

In deze workshop leren de deelnemers eigen regressief gedrag te ervaren en te onderkennen. Wie het kind in zich durft te ontmoeten opent immers nieuwe wegen naar volwassenheid. Tegelijkertijd leren de deelnemers de kennis, houding en vaardigheden die het omgaan met regressief gedrag vereist.

Dit is een workshop waarbij de lach en de traan bijdragen tot persoonlijke en professionele groei.

Meer informatie:

Werktijden: 10.00 uur - 22.00 uur
De laatste dag wordt gewerkt tot 17.00 uur
Werkplek:
 De Hoorneboeg, te Hilversum
Route naar De Hoorneboeg:

Begeleiders: Piet en Marry Weisfelt
De supervisiebijeenkomsten worden
aangeboden door: Piet Weisfelt

Deelname en kosten:
Maximaal 24 deelnemers
De kosten per workshop zijn € 1025,*
De supervisie dagen kosten € 295,*
*inclusief verblijfkosten en catering

Close search

Winkelmand

Back To Top