skip to Main Content

Logo Weisfelt

 

 

Ons logo is het beeld van de wijze. Hij is van alle tijden en alle culturen. Altijd en overal is liefde het belangrijkste richtinggevende begrip geweest. De wijze verwoordt het universele weten van de wetten van de liefde. Het is aan ons dit weten in praktijk te brengen. Dat noemen we visiegericht werken.

0578-755027 info@weisfelt.nl

De vrijspraak

Een workshop voor professionals over schuld, schaamte en jaloezie

4, 5 en 6 oktober 2021

Inhoud

Deze workshop gaat over drie gevoelens die mensen vaak heel lastig vinden: schuld, schaamte en jaloezie. Deze gevoelens worden vaak ervaren als de tralies waar achter mensen hun eigen binnenwereld gevangen zetten. In deze workshop leer je jezelf vrij te spreken van deze tralies. Alle gevoelens hebben een positieve functie, maar met alle gevoelens kan je op een ongezonde manier omgaan. Als je deze drie gevoelens op een gezonde manier leert hanteren, ben je vrij je eigen wereld vorm te geven naar eigen keuze. Zo is de vrijspraak een bevrijding voor jezelf en voor de mensen met wie je leeft en werkt.

Voor wie

  • Professionals op het gebied van geven van trainingen en coachen:
  • Mensen die al ruime ervaring hebben met Piet-werk.
  • Mensen die diverse opleidingen hebben gevolgd bij andere instituten
  • Mensen die ruime ervaring hebben in het geven van trainingen en coachen van mensen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Literatuur

‘De liefdesstrijd’ van Piet Weisfelt, te verkrijgen bij uitgeverij Shaker Media.

Begeleider

Piet Weisfelt

Organisator/inschrijven

De organisator is Annemiek Streng U kunt zich bij de organisator inschrijven via telefoon: 06 215 53 586 of e-mail annemiek@streng-th.nl

Vragen?

Mocht je vragen hebben, bijvoorbeeld over of deze training voor jou is of wat je kan verwachten, dan kun je contact met de organisator opnemen.

Close search

Winkelmand

Back To Top