skip to Main Content

Logo Weisfelt

 

 

Ons logo is het beeld van de wijze. Hij is van alle tijden en alle culturen. Altijd en overal is liefde het belangrijkste richtinggevende begrip geweest. De wijze verwoordt het universele weten van de wetten van de liefde. Het is aan ons dit weten in praktijk te brengen. Dat noemen we visiegericht werken.

Menu
0578-755027 info@weisfelt.nl

De vlucht uit het bestaan

29,30 en 31 oktober 2018

INSCHRIJVEN

Inhoud:

Deze workshop gaat over het diagnosticeren en de aanpak van psychotische patronen. Mensen die om wat voor reden dan ook het leven soms vrezen. De meeste mensen kennen wel de angst die je in haar greep kan nemen. Sommigen kennen de vlucht die leidt tot isolement. Door te werken met liefdesenergie wordt intens contact mogelijk. Zo kan nieuwe veiligheid worden ervaren. Mensen leren hoe ze zich op een gezonde manier met het leven kunnen verhouden. In deze workshop leren de deelnemers de inzichten, de methodieken en de vaardigheden om mensen met psychotische patronen te herkennen en te steunen. Het is een geschenk het leven opnieuw te leren omhelzen.

Literatuur:

In ons werk maken we gebruik van de door ons geschreven boeken. Dat heeft het voordeel dat de literatuur direct aansluit op deze nascholing.

Boek - Op weg naar gezondheid

Meer informatie:

Werktijden: 10.00 uur - 22.00 uur
De laatste dag wordt gewerkt tot 17.00 uur
Werkplek:
Het land van nu, te Siddeburen

Begeleiders: Piet en Marry Weisfelt
De supervisiebijeenkomsten worden
aangeboden door: Piet Weisfelt

Deelname en kosten:
Maximaal 18 deelnemers
De kosten per workshop zijn € 1025,*
De supervisie dagen kosten € 295,*
*inclusief verblijfkosten en catering

Route naar Het land van nu:

Close search
Back To Top