skip to Main Content

Logo Weisfelt

 

 

Ons logo is het beeld van de wijze. Hij is van alle tijden en alle culturen. Altijd en overal is liefde het belangrijkste richtinggevende begrip geweest. De wijze verwoordt het universele weten van de wetten van de liefde. Het is aan ons dit weten in praktijk te brengen. Dat noemen we visiegericht werken.

0578-755027 info@weisfelt.nl

De liefdesstrijd

Over vakwerk

2, 3 en 4 september 2019

Inhoud:

Ons werk bestaat uit het structureren van de energie van liefde. Wie werkt met de kracht van liefde, kent de kracht van de aanraking, de invloed van het contact, de energie van het hart en het helder bewustzijn. Werken met liefdesenergie is een helende en uitdagende worsteling. We onderscheiden de oorlogsstrijd die alleen maar verliezers kent en de liefdesstrijd die enkel winnaars kent. De kern van ons vak bestaat eruit dat we mensen ondersteunen in hun liefdesstrijd. In deze workshop kunnen deelnemers houdingen, kennis en vaardigheden verwerven om deze strijd te voeren.

Deze workshop is de eerste van een serie van tien voor mensen die verdere verdieping willen bij het uitvoeren van begeleidend werk. We werken steeds vanuit de verbinding van lichaam, geest en ziel. Visie en achtergronden van ons werk komen aan de orde. Aandacht wordt besteed aan persoonlijke thema’s die mensen op een gezonde manier kunnen hanteren in het werken met liefdesenergie. Het opbouwen van een professionele relatie vindt plaats in de wijze van contact maken, het ontwikkelen van hechting en de verdieping van de ontmoeting in intimiteit. Dit vraagt van de begeleider inzicht in zichzelf en de eigen rol. Je leert de paradox hanteren van het zoeken van nabijheid en tegelijkertijd het bewaren van afstand. Daarnaast is goede diagnostiek van belang. De vraag van de cliënt of het cliëntsysteem is niet alleen gericht op ‘een oplossing’ maar ook op ‘de oorzaak’. Ten slotte is een duidelijke eigen visie noodzakelijk.

Er vindt een eerste introductie plaats van verschillende begeleidingstechnieken.

Literatuur:

‘De liefdesstrijd’ van Piet Weisfelt

Boek - de Liefdesstrijd

Meer informatie:

Werktijden: 10.00 uur - 22.00 uur
De laatste dag wordt gewerkt tot 17.00 uur
Werkplek:
 De Hoorneboeg, te Hilversum
Route naar De Hoorneboeg:

Begeleiders: Piet en Marry Weisfelt
De supervisiebijeenkomsten worden
aangeboden door: Piet Weisfelt

Deelname en kosten:
Maximaal 24 deelnemers
De kosten per workshop zijn € 1050,*
De supervisie dagen kosten € 295,*
*inclusief verblijfkosten en catering

Close search

Winkelmand

Back To Top