skip to Main Content

Logo Weisfelt

 

 

Ons logo is het beeld van de wijze. Hij is van alle tijden en alle culturen. Altijd en overal is liefde het belangrijkste richtinggevende begrip geweest. De wijze verwoordt het universele weten van de wetten van de liefde. Het is aan ons dit weten in praktijk te brengen. Dat noemen we visiegericht werken.

0578-755027 info@weisfelt.nl

Altijd aardig blijven?

04, 05, 06 februari 2019

Inhoud:

Altijd Aardig Blijven is een workshop over boosheid en liefde. Je hoeft niet bang te zijn voor gezonde boosheid: boosheid en liefde zijn twee kanten van dezelfde munt. Met gezonde boosheid win je zelfrespect en kan je je relaties verbeteren. Wanneer je boosheid miskent, is het gevolg een verlies aan energie en gevoel van eigenwaarde. Ieder mens kent de vragen die in deze workshop aan bod komen. Hoe kan ik op een gezonde manier met mijn boosheid omgaan? Hoe kan ik met boosheid mijn doelen bereiken en de liefde verdiepen? In deze workshop vind je antwoorden op deze vragen. In echte liefde is er ruimte voor boosheid. Gezonde boosheid kan de liefde versterken.

Literatuur:

In ons werk maken we gebruik van de door ons geschreven boeken. Dat heeft het voordeel dat de literatuur direct aansluit op deze nascholing.

Boek Altijd aardig blijven?

Meer informatie:

Werktijden: 10.00 uur - 22.00 uur
De laatste dag wordt gewerkt tot 17.00 uur
Werkplek:
The Land of Now, te Siddeburen

Begeleiders: Piet en Marry Weisfelt
De supervisiebijeenkomsten worden
aangeboden door: Piet Weisfelt

Deelname en kosten:
Maximaal 24 deelnemers
De kosten per workshop zijn € 1025,*
De supervisie dagen kosten € 295,*
*inclusief verblijfkosten en catering

Route naar Het land van nu:

Close search

Winkelmand

Back To Top