skip to Main Content

Logo Weisfelt

 

 

Ons logo is het beeld van de wijze. Hij is van alle tijden en alle culturen. Altijd en overal is liefde het belangrijkste richtinggevende begrip geweest. De wijze verwoordt het universele weten van de wetten van de liefde. Het is aan ons dit weten in praktijk te brengen. Dat noemen we visiegericht werken.

Menu
0578-755027 info@weisfelt.nl

Kernenergie

20, 21 en 22 november 2017

Inhoud:

Alle begeleidingswerk heeft een spirituele dimensie.. Achter de ‘waarom’ en ‘hoe; vragen schuilen de ‘waartoe’ vragen. Wij benoemen lichaam, geest en ziel als drie onderscheiden zijnsvormen van de mens. De mens is deel van zijn soort en tegelijkertijd uniek als individu. Om dat we mens zijn delen we het menselijke. In spiritueel opzicht spreken we dan van de gemeenschappelijke ziel. Omdat we mens zijn, zijn we ook uniek. Dat unieke aspect van de ziel, de individuele ziel noemen we de kern.

We zijn wie we zijn en we zijn wat we in potentie zijn. Dus zoekt de mens zichzelf om zich naar zijn mogelijkheden te ontplooien. We verkennen ons lijf, doorzoeken de geest en tasten naar de kern. Hoe dieper we tot onszelf komen, hoe groter de mogelijkheden om onze liefdesenergie vrij te maken. Uiteindelijk brengt het ervaren contact met de eigen kern een ervaring van een tomeloos krachtige liefde: kernenergie. Naast alle kennis en kunde gaat het in wezen om die energie.

Wie weer een volgende stap wil zetten in de zoektocht naar binnen om meer kernenergie naar buiten te brengen, kan veel baat hebben van deze workshop.

Literatuur:

In ons werk maken we gebruik van de door ons geschreven boeken. Dat heeft het voordeel dat de literatuur direct aansluit op deze opleiding.

Boek - de Liefdesstrijd

Meer informatie:

Werktijden: 10.00 uur - 22.00 uur
De laatste dag wordt gewerkt tot 17.00 uur
Werkplek:
 het Balkon, te Vasse
Route naar het Balkon:

Begeleiders: Piet en Marry Weisfelt
De supervisiebijeenkomsten worden
aangeboden door: Piet Weisfelt

Deelname en kosten:
Maximaal 18 deelnemers
De kosten per workshop zijn € 995,*
De supervisie dagen kosten € 275,*
*inclusief verblijfkosten en catering

Close search
Back To Top